Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Werken bij

Nationaal/ internationaal chauffeur

Wat ga je doen:

We hebben plek voor in ieder geval 2 nieuwe medewerkers en kunnen in overleg met jou en op basis van je ervaring, bekijken waar de mogelijkheden liggen binnen ons bedrijf. Onze dagelijkse werkzaamheden in de verhuur en transport zijn afwisselend in zowel het soort werk, als ook in de regio’s/landen en klanten waar je komt. We hebben werkzaamheden op het terrein en onderweg met trekker oplegger, stenentrailer met loskraan, als ook voor kipper/walking floor en stukgoed/distributie met tautliner. Wij werken zowel Nationaal, als ook Internationaal.

Wat verwachten wij van jou:

We verwachten een teamplayer die net als de rest van ons team graag iets over heeft voor een ander. Iemand die klant & omgeving bewust is, goed communiceert, netjes met zijn materiaal omgaat en zelf ook representatief is. Wanneer je een ervaren chauffeur bent is dat mooi meegenomen want ervaring is een waardevol goed in de transport.

Wat neem je mee:

B – C/CE rijbewijs, VCA en Heftruck ervaring/certificaat is meegenomen. We zoeken zelfredzame mensen die van aanpakken weten en flexibel zijn in hun instelling. Omdat we vaak met groot materiaal werken, is technisch inzicht en/of affiniteit handig om te hebben.

Wat bieden wij jou:

  • Een afwisselende functie in een kleine organisatie met korte lijnen, ontwikkel mogelijkheden en een informele werksfeer;
  • Een salaris conform cao, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Goed werkmateriaal, fijn zittende en voldoende werkkleding, veilig en zeer goed onderhouden vrachtwagens en opleggers;
  • Een plek waar het gaat over meer dan werken alleen;

Hoe nu verder:

Graag ontvangen wij een CV met een korte motivatie erbij over jou. Wil jij meer informatie over de functie, kun je contact met ons opnemen via 0513 – 677040 en vragen naar Petra de With of een mailtje sturen naar info@schaapdewith.nl.

Wil je meer weten, kijk dan op Instagram of Facebook