Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Rijplaten

Rijplaten

Schaap De With levert zowel stalen als kunststof rijplaten.

In de stalen rijplaten is onze standaard afmeting 5×1,5 m., maar ook ander afmetingen zijn in overleg leverbaar. De stalen rijplaten vormen een tijdelijke weg het land in of beschermen uw oprit of bestrating. Zo zijn alle schijnbaar onbereikbare plekken toch bereikbaar! De rijplaten worden desgewenst vakkundig door onze chauffeurs uitgelegd en weer opgeruimd of gelost en geladen. De rijplaten zijn voorzien van hijsogen en hebben afgeronde hoeken om te voorkomen dat banden beschadigen bij het oprijden van de platen. De rijplaten zijn 14 mm dik en gemaakt van kwaliteitstaal en worden schoon en recht geleverd.

De kunststof rijplaten worden voor het lichtere werk ingezet en kunt u ook zelf afhalen op onze vestiging. Ideaal voor hoveniers of als u zelf aan het werk moet in de tuin en bijvoorbeeld een tijdelijk pad naar de voordeur moet hebben. De kunststof rijplaten hebben een afmeting van 3×1 m. en zijn eenvoudig alleen te verslepen met een sleephaak of met 2 personen te tillen.